Ved køb for mere end 500,- Gratis levering
Bestil via telefon +45 29 71 51 71
Har du spørgsmål Kontakt os på mail

Om os

4allSport.dk er en danskejet virksomhed som til dagligt levere sports og fritidstøj til sportsklubber, foreninger, virksomheder, skoler samt private, primært i Skandinavien. Vore sortiment er stort og vi har et bredt udvalg af produkter indenfor sport og fritids tøj. I sportens verden samarbejder vi  idag med mange forskellige klubber på tværs af Danmark, og levere blandt andet tøj til LØBE, FODBOLD, FITNESS og HÅNDBOLD m.m. Vores sortiment i fritidstøjs produkter er stort, og benyttes idag af både private, virksomheder samt foregninger.  

Virksomheden blev etableret i 2012 og har fra begyndelsen haft stor fokus på at levere produkter hvor kvaliteten er i top. 4allSport indgik i 2012 et tæt samarbejde med Jako AG i Tyskland (Leverandør af sportstøj, sportsartikler & fritidstøj), som i dag funger som en af virksomhedens største samarbejdspartnere. 

Hos 4allSport.dk tilbyder vi alle sportsklubber, foreninger og virksomheder deres egen unikke webshop helt GRATIS, hvor ledelsen/bestyrelsen samt medlemmerne i den enkelte klub, forening eller virksomhed har mulighed for at købe sportstøj, sportsartikler, fritidstøj og meget mere til helt speciale priser.

De enkelte medlemmer, frivillige eller ansatte der forekommer de forskellige steder, har via et separat log in fra ledelsen/bestyrelsen også muligheden for at købe sportstøj, sportsartikler, fritidstøj og meget mere til helt speciale priser – EN DEJLIGE OG GANSKE GRATIS GODE AT TILBYDE sine medlemmer.

Hos os er kunden 100 % i fokus og vi ligger stor vægt på service og kvalitet. Med mange års kendskab til sportsverden, er vi klar til at yde den fortjente og bedst mulige service til alle vores kunder uanset om du handler via jeres egen webshop eller bestiller via en af vores sælgere. Med et godt og tæt bånd til vores samarbejdspartnere, garantere vi høj produktkvalitetsniveau, god service og stor sikkerhed gennem hele forløbet.

Et samarbejde med 4allSport.dk betyder EGEN GRATIS WEBSHOP - INGEN BINDINGER - INGEN FORPLIGTELSER - FRIHED TIL AT HANDLE DER HVOR MAN VILLE.

Vi hjælper gerne med din sportsudfordring.

De bedste sportshilsner

4allSport.dk 

Firmainformation:
4allSport ApS 
CVR nr. 33946430  

Hovedgaden 17 A, 3320 Skævinge
E-mail: info@4allsport.dk 
Tlf:  +45 29 71 51 71